Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Håndverker i bilen sin

En tryggere hverdag som håndverker

Vi hjelper deg å ta vare på folkene, firmabilene og verktøyet – så du kan ha fokus på jobben din.

Få et godt tilbud

Ring meg

Gode grunner til å velge Tryg

 • Ubegrenset leiebil og gode samlerabatter
  Firmabilen er viktig for deg. Får du skade på bilen, er du med vår beste bilforsikring garantert gratis leiebil fra dag én – helt til bilen er reparert. Og samler du forsikringene dine hos oss får du gode rabatter.

   
 • Riktig forsikret
  Du får en årlig sjekk med gode råd som hjelper deg med å passe på folkene, bilene og verktøyet ditt. Slik kan du være trygg på at forsikringene er tilpasset din arbeidshverdag. Hvis du senere skulle glemme å melde inn nye ansatte i løpet av året, passer vi på at dere er dekket likevel. Les mer om vår dekningsgaranti

   
 • Rask og god hjelp
  Det er enkelt å melde ifra om skade og tap på tryg.no. Blir firmabilen skadet, får du umiddelbart hjelp, og leiebil fra dag én.


PS! Du og dine ansatte får tilbud om gode forsikringer – blant annet en ekstra god innboforsikring, og inntil 23 % rabatt om dere samler forsikringene hos oss.

 

Kvinnelig håndverker sitter i varebil og snakker i telefon

Firmabilforsikring

Vår firmabilforsikring er tilpasset deg som er avhengig av bilen i hverdagen. Vår beste firmabilforsikring gir deg blant annet ubegrenset leiebil hvis det skjer en skade på bilen.

Tømrer måler en planke

Behandlingsforsikring

Når kroppen er ditt viktigste verktøy er det ekstra lurt med en god behandlingsforsikring som gir deg rett til rask behandling ved sykdom eller ulykke.  

Finn de rette forsikringene for din bedrift

Lurer du på hvilke forsikringer som passer best for bedriften din? Vi kjenner håndverksbransjen godt. Sammen finner vi ut hvilke forsikringer bedriften din trenger for å være trygg.

Forsikringer for din bransje

I en håndverksbedrift er dagene travle. Folk, biler og verktøy er ofte på farten. Dessverre skjer det flere uhell og skader i håndverksbedrifter enn i mange andre bransjer. Derfor er det så viktig å ha gode forsikringer som passer på ansatte og eiendeler, og sørger for at du kan holde hjulene i gang om noe skjer. Forsikringene nedenfor sikrer deg og bedriften din en tryggere arbeidshverdag. Hvor trygg du vil være, bestemmer du. 

 

Lovpålagt

Forsikringer som bedriften din er nødt til å ha.

Ofte kjøpt i din bransje

Dette er forsikringene de fleste håndverkere kjøper og som passer på det meste av verdier på arbeidsplassen.

Vår beste pakke

Smart å ha

Dette er forsikringspakken som gir ekstra trygghet til de ansatte og bedriften.

 Få et godt tilbudFå et godt tilbudFå et godt tilbud
Gir ansatte og deres familie økonomisk trygghet om de skader seg på jobb. Les mer om yrkesskadeforsikring.
jajaja
Obligatorisk tjenestepensjon sikrer pensjonssparing til de ansatte, utover folketrygden. Les mer om obligatorisk tjenestepensjon.
jajaja
Ansvarsforsikring er lovpålagt for alle registrerte kjøretøy. Les mer om våre firmabilforsikringer.
jajaja
Med vår bygg-, anlegg og montasjeforsikring får du erstatning hvis arbeidet eller verktøyene dine blir rammet av en uforutsett, plutselig skade, eller naturskade. Les mer om vå bygg-, anlegg- og montasjeforsikring.
neijaja
Med ansvarsforsikring får du økonomisk hjelp hvis dere har påført andre økonomisk tap eller skade. Les mer om vår ansvarsforsikring.
neijaja
Fritidsulykkesforsikring gir deg og dine ansatte erstatning ved ulykker som skjer på fritiden deres. Les mer om fritidsulykke.
neijaja
Behandlingsforsikring gir rett til rask behandling ved sykdom eller ulykke. Les mer om våre behandlingsforsikringer.
neijaja
Med vår beste bilforsikring får du ubegrenset antal dager med leiebil mens firmabilen er på verksted. Les mer om Bil Ekstra.
neineija
Vår gruppelivsforsikring gir en engangsutbetaling til etterlatte hvis en av dine ansatte omkommer, uansett årsak. Les mer om vår gruppelivsforsikring.
neineija

 

Last ned en oversikt over Produkter og fordeler til deg i håndverkerbransjen.pdf
 

 

 

46 %

av skadene hos håndverkere
handler om firmabilen.

40 %

av ulykkene hos
håndverkere skyldes fall.

70 %

mener det er viktigst å forsikre
seg mot personskade.

Vi støtter Norges Hyggeligste Håndverker

Hvert år kåres den hyggeligste håndverkeren i landet – og vi i Tryg er stolte av å være gullsponsor.

Finn ut mer om Norges Hyggeligste Håndverker

Øyvind har rød t-skjorte på, og står utenfor en bygning

Med forsikringen fant de Øyvinds kreft i tide

Byggmester Øyvind Tyse fikk magesmerter og måtte vente på undersøkelse. Takket være en snarrådig kollega brukte han behandlingsforsikring og ble kreftoperert etter to uker.

Håndverker smiler og jobber på telefonen i firmabilen sin

Få jobben gjort selv om firmabilen kolliderer

For en håndverker er bilen helt avgjørende for å kunne gjennomføre oppdrag. Så hva gjør du hvis en firmabil havner i en kollisjon og må på verksted?

Mann snakker i telefonen på jobb

Gode helseråd til ledere i håndverksbedrifter

Nå kan du som leder ringe inn og få svar på praktiske spørsmål om helse når behovet melder seg.

Vi er her for å hjelpe deg!

Vårt team av dyktige rådgivere er klare til å svare på alle dine spørsmål og hjelpe deg med å finne den beste forsikringsløsningen for din bedrift. Vi her for å hjelpe deg.

 

 

Kontakt oss