Vi oppdaterer systemene våre
Du kan derfor oppleve nedetid ved våre tjenester. Vi beklager ulempen dette medfører, og ber deg prøve igjen på et senere tidspunkt. 

Sommertilbud - 20 % nettrabatt på bilforsikring

I Tryg får du automatisk 10 % nettrabatt når du bestiller forsikring. I tillegg smeller vi nå til med 10 % ekstra sommerrabatt på bilforsikring. Nettrabatten gjelder i opptil* ett år, mens sommerrabatten gjelder så lenge du har bilforsikringen. Kjør forsiktig og ha en god og trygg sommer!

Sjekk pris og kjøp

Les mer om vår bilforsikring

 

Kampanjen varer til og med 31. august.

PS! Rabatten er allerede trukket fra i prisen som er oppgitt. Du vil derfor ikke se sommerrabatten i handlekurven. Er du kunde eller medlem hos en av våre samarbeidspartnere, er det kun medlemsrabatten som vil være synlig.

Medlemsfordeler

Er du medlem eller kunde hos en av våre samarbeidspartnere, kommer dette tilbudet i tillegg til rabatten du allerede har gjennom organisasjonen din. Utdanningsforbundets medlemmer har en egen, unik bilforsikring med ekstra gode fordeler, og vil derfor ikke kunne benytte seg av sommertilbudet.

* Nettrabatten gjelder frem til første hovedforfall. Hovedforfallet skjer èn gang i året basert på når du ble kunde. Dersom du er ny kunde vil nettrabatten vare et helt år.

Fant du ikke det du lette etter?

Se alle forsikringer vi tilbyr og hva den enkelte dekker.