Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Trivsel

Trivsel

I Tryg setter vi fokus på medarbeider-involvering og stimulerer til et innovativt arbeidsmiljø.

En inkluderende og involverende arbeidsplass med rom for "hele" mennesker har blitt en viktig konkurranseparameter i arbeidslivet.

I 2008 påbegynte Tryg en større reorganisering av både vår organisasjon og våre bygninger. Under betegnelsene "Det Levende Hus" og "Den Levende Organisasjon" er vi i gang med å skape et fysisk og organisatorisk rammeverk for en ny kultur. Vår ambisjon er å sammen med våre medarbeidere skape en dynamisk og innovativ arbeidsplass som fremmer samarbeid, nytenking og inkludering.

I 2010 etablerte vi egne "Refleksjonsrom" ved konsernhovedkontorene i Danmark og Norge. Målet var å skape rom for "hele" medarbeidere og legge til rette for å kunne trekke seg tilbake for refleksjon og ettertanke også på arbeidsplassen. Rommene brukes aktivt og oppfyller også ulike religiøse behov.

Medarbeidermedvirkning er viktig for å skape en god arbeidsplass. I Tryg har vi de siste årene kjørt egne Temapakker for å sikre deltakelse, medvirkning og interesse i organisasjonen for viktige spørsmål og temaområder. Temapakkene gjennomføres på avdelingsnivå og involverer samtlige ansatte i organisasjonen. Både "etikk", "klima og miljø" og "kundeløfter" har vært gjenstand for egne temapakker hvor vi som medarbeidere i Tryg har deltatt i utformingen av konsernets policyer og prioriteringer.

 

Ønsker du å jobbe hos oss?

Les mer og se aktuelle ledige stillinger.