Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Historien om livbøyen

Historien startet i 1950 da Baard Isdahl, som var ansatt i Vesta-Hygea, var passasjer om bord i en fjordabåt utenfor Bergen. På 1800- og 1900-tallet var det stor trafikk med båter, som fraktet både folk og varer til og fra øyene som omslutter byen. Det var ikke sjelden at folk falt på sjøen.

På kaien så Isdahl en rund gjenstand som hang på et lagerskur. Det var en livbøye med påskriften «Salhus husmorlag». Dette ga ham en idé. Merket av krig og tid i tysk fangenskap, satte Isdahl livet høyt. Det var derfor han med stor iver troppet opp på arbeidsplassen sin dagen etter med følgende målsetning:

«Selskapet skulle gjøre det tryggere for allmenheten å ferdes langs sjø og vann ved å sette ut livbøyer langs hele norskekysten.»

Og slik ble det. I dag finnes det livbøyer langs sjø og vann over alt der folk ferdes. Hvert år redder livbøyen mennesker fra å drukne, og i 1983 fikk Isdahl tildelt Kongens fortjeneste-medalje.

Det handler om at du skal være trygg

Drukningsforebygging og livredning har vært en hjertesak for Tryg gjennom flere tiår. Livbøyen er en viktig del av dette engasjementet. I 1952 ble vår første livbøyen satt ut.

I dag er den en naturlig del av det maritime miljøet langs kysten vår. Den røde og hvite livbøyen er et lett gjenkjennelig symbol som forteller at du skal være litt ekstra varsom når du oppholder deg ved vann, og at hjelpen er nær hvis uhellet skulle være ute.

Vi i Tryg er opptatt av å skape trygghet – både for kundene våre og i samfunnet. Det handler om at du skal være trygg.