Masteroppgave

Vi søker...

... nysgjerrige, målrettede studenter, som har lyst til å utforske og lære mer om risiko-, erstatnings- og konkurransesiden ved skadeoppgjør, gjennom sin avsluttende oppgave på masterstudiet.

Dette er et arbeide som passer til studieretninger som informasjonsvitenskap, geografi, samfunnsøkonomi, siviløkonomi og statistikk. Les mer om spennende og aktuelle temaer for masteroppgaver som passer dine studier i denne brosjyren eller på våre hjemmesider. 
Vi tilbyr arbeidsplass i moderne kontorlokaler i Fyllingsdalen, Bergen, og egen mentor som følger deg gjennom hele forløpet. Det vil være muligheter for avlønning ved gode resultater.

Litt om Tryg

Tryg Forsikring er et av de markedsledende skadeforsikringsselskapene i Norden, med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Vi leverer trygghet for privatpersoner og næringsliv til over 2 millioner mennesker i Norden. Det norske hovedkontoret ligger i Fyllingsdalen i Bergen, der vi har samlet store deler av våre skadeprosesser. 

Hvordan søker jeg? 

Søknad sendes til master@tryg.no innen 1. november 2016. 
Legg ved siste semesters karakterutskrift, og et motivasjonsbrev for den oppgaven du ønsker å skrive (minimum 600 ord). 

Merk mailens emnefelt med «Søknad» og hvorvidt du ønsker å skrive oppgave høst/vårsemester i 2017. 

Har du andre spørsmål?

Om du ønsker å vite mer om mulighetene for å skrive masteroppgave for Tryg, er du velkommen til å sende mail til master@tryg.no. Merk mailens emnefelt med «spørsmål».