Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Dame med hund ligger i sovepose

Når bare det beste er godt nok

Din firbeinte bestevenn fortjener det beste, og du fortjener forutsigbarhet. Tryg sin hunde- og katteforsikring ble kåret til best i test, og som OBOS-medlem får du 10 % nettrabatt i tillegg til din vanlige medlemsrabatt på opptil 23 %.

Sjekk pris og kjøp hundeforsikring Sjekk pris og kjøp katteforsikring

Dyreforsikring – lønner det seg?

Nordmenn har til sammen over 560.000 hunder og 750.000 katter som kjæledyr. Vi elsker dyr. Likevel er det færre enn 2 av 10 som forsikrer sitt firbente familiemedlem. Så hva skjer når kjæledyret blir sykt eller skadet?

Kjæledyrene våre blir raskt en del av familien. Mens vi tobeinte har tilgang på offentlige helsetjenester hvis vi skulle bli syke eller skadet, har ikke kjæledyrene våre et tilsvarende tilbud. Et lengre sykdomsforløp eller en plutselig skade kan gå hardt utover økonomien, og noen ganger kan det bety at avlivning er eneste utvei. Nettopp derfor bør du ha en dyreforsikring.

En dyreforsikring kan spare deg for store utgifter, men den kan også gi kjæledyret ditt et lengre og bedre liv. En forsikring er derfor den aller beste godbiten du kan gi din firbeinte bestevenn.
 

Ikke bare for rasekatter og rasehunder

Mange tenker fremdeles at dyreforsikring er noe man kjøper til særlig dyre hunder eller rasekatter. Men slik bør det ikke være.

Et veterinærbesøk er like dyrt for en katt som du har fått gratis, som for en hund du har betalt mange tusen kroner for.

Derfor er en dyreforsikring som dekker veterinærutgifter det mest grunnleggende man bør ha til sine firbeinte familiemedlemmer.

Les mer om hundeforsikring

Les mer om katteforsikring
 

Vår dyreforsikring er best i test

Terningkast seks

Norsk Familieøkonomi har utpekt dyreforsikringen vår til den beste for andre år på rad.
Vi tilbyr den mest omfattende dyreforsikringen med en rekke tilleggsdekninger, lav egenandel og livsforsikring som varer helt til dyret er 12 år.