Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. 

Mann sitter og tenker
Traineerekord i Tryg ikon

Traineerekord i Tryg

Denne høsten startet ikke mindre enn 5 unge praktikanter i Tryg gjennom traineeprogrammet Trainee Vest. Møt Sebastian, Markus, Maria, Olav og Margrethe som alle det neste året skal bidra til at Tryg når sine mange strategiske mål.

Møt Sebastian, Markus, Maria, Olav og Margrethe

Alle traineene i Tryg samlet

De fem praktikantene er kommet til Tryg gjennom traineeprogrammet Trainee Vest, et velrenommert trainee-program i regi av Bergen Næringsråd med mål å tiltrekke ønsket kompetanse til vår regions arbeidsliv. Traineeprogrammet varer 1 år og er en kombinasjon av samlinger og undervisningsprogram i regi av Trainee Vest/ NHH samt jobb ute i bedriftene. De siste årene har Tryg hatt to til tre praktikanter, men i år ønsker vi hele fem unge mennesker velkommen.

Margrethe Helle Østervold har en bachelor fra Handelshøyskolen BI i økonomi og administrasjon og en master i Innovasjon og ledelse fra Høyskolen på Vestlandet, og skal jobbe delt på to avdelinger i Privat før hun over nyttår skal til Skade.

-Jeg ble tipset om dette traineeprogrammet fra tidligere praktikanter, og ble fortalt at det var veldig bra. Jeg gleder meg veldig til å være trainee, og tenker at vi som praktikanter har en unik mulighet til å bli kjent med Tryg og arbeidslivet.

-Ja, forsikring er mye mer spennende enn mange tenker, forteller Sebastian Sommer som har jobbet i Tryg i 3 år under studietiden på NHH hvor han tok en Master i Strategi og ledelse. -Det var dermed helt naturlig for meg å søke denne stillingen da jeg så at Tryg skulle ha praktikanter, forteller Sebastian, som det neste halvåret skal jobbe hos Kundereiser og forretningsutvikling i Privat.

Kompleksitet, endring og påvirkningsmuligheter

Flere av praktikantene trekker fram at forsikring er mye større og mer kompleks enn forventet.

-Vi ser også at Tryg er i en mye større grad av endring enn vi forventet, forteller Maria Bratseth som nå jobber som forretningsutvikler Helse ved Vekstsenter Helse før hun skal videre til NBCI etter 6 mnd. Hun forteller at inntrykket så langt er at de som unge og nyansatte også opplever å ha påvirkningsmuligheter i selskapet, og det er så absolutt positivt.

HR Director i Tryg Norge, Svein-Arne Kausland, oppfordret også i sin velkomst til praktikantene å gripe de mulighetene som ligger i det å komme som nyansatt, nyutdannet og med helt blanke ark inn i både arbeidslivet og i Tryg. -Bruk muligheten, ta noen sjanser og vis oss i Tryg som kanskje har jobbet her lenge, at det er mange veier til målet, sa HR direktøren. -Vi trenger dere, og vi har utrolig god erfaring med praktikantene fra Trainee Vest. Alle har fått jobb i Tryg etter endt traineeperiode, forteller han.

Alle traineene i Tryg samlet

Trainee Vest som synlighetsarena

Samtlige praktikanter skryter også av traineeprogrammet Trainee Vest. Da vi møter de unge lovende, har de nettopp kommet hjem fra en helgesamling med de andre 26 praktikantene. De setter veldig pris på at de er hele 5 praktikanter i Tryg, og forteller at Tryg dermed er det private firmaet med flest praktikanter i Trainee Vest. "Trainee Vest har et godt rykte blant studentene, og det er dermed veldig viktig at Tryg har en så synlig tilstedeværelse her", forteller Olav Helland-Moe. Olav har en master i Fysikk og Matematikk og skal være i Kommersiell Analyse og Prospektering i Privat fremover. For å være synlig blant studentene og kunne rekruttere blant de aller flinkeste studentene, er det utrolig viktig at Tryg er synlig der studentene er. De anbefaler Tryg å komme på bedriftspresentasjoner på de største studiestedene, og ta gjerne med unge nyansatte som selv er tett på målgruppen. -Det er lettere å stole på en som nettopp har studert og nylig har begynt i arbeidslivet, det er mer autentisk enn at det er mange erfarne som forteller alt som er bra med Tryg, utdyper flere av praktikantene.

Godt arbeidsmiljø

Jeg vil også trekke fram det sosiale som noe positivt med Tryg, forteller Markus Andersen som har en master i økonomi og skal jobbe i Pris og Porteføljestyring i Industri de første 6 månedene. Jeg har inntrykk av at det er et veldig godt arbeidsmiljø her, både faglig men ikke minst sosialt også, forteller han. -Vi forventer å få en særs bratt læringskurve, og ikke minst selv erfare hva vi selv trives best med, avslutter Maria. Tryg ønsker praktikantene lykke til med året som venter, og ser fram til deres positive bidrag både faglig og sosialt fremover.

"Jeg har inntrykk av at det er et veldig godt arbeidsmiljø her, både faglig men ikke minst sosialt også"
Markus Andersen, Master i økonomi

Slipp evnene dine løs - de er ønsket

Trygghet kommer ikke av seg selv. Men du kan være med å skape den gjennom en karriere i Tryg. Blir du med?

Les mer og søk på traineevest.no
Morgendagens trygghetsskaper Logo