Vi oppdaterer systemene våre
Du kan derfor oppleve nedetid ved våre tjenester. Vi beklager ulempen dette medfører, og ber deg prøve igjen på et senere tidspunkt. 

Vi lager fotoutstilling

Det er jo en selvfølge. Når vi først bestemmer oss for å lage en fotoutstilling i Trygs lokaler, skal det være med bilder av våre egne kunder.

Nå håper vi at du vil hjelpe oss med å gjøre lokalene våre levende med hverdagslige bilder. Har du et bilde som beskriver ditt liv på en god måte? Vi setter stor pris på om du også vil skrive noen ord om deg og gjerne familien din. Hva er det som fyller hverdagen og hva er viktig for dere?

Alle som sender inn bilde er med i trekningen av flotte premier. Vi kan blant annet friste med en robotstøvsuger, en elektronisk dørlås og reMarkable som er en digital notatbok. Trekningen skjer i uke 11.

Du kan enkelt laste opp bilde og skrive litt om deg og familien under. Bilder og historier vil kun bli brukt internt til vår fotoutstilling i Tryg. Bildet må være i filformatet JPG, PNG, SVG eller GIF. PS: Husk at bildet må ha høy oppløsning for å trykkes med god kvalitet.

Felter merket med * må besvares