Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Unge kan bruke foreldres innboforsikring

Unge kan spare på å bruke foreldrenes innboforsikring, men husk at ungdom som har fylt 21 år må ha egen reiseforsikring.

Mor, far og deres ungdomsdatter bærer pappkartonger inn i bagasjerommet på en bil.

Hvert år får Tryg mange henvendelser fra studenter som lurer på om de trenger egen innboforsikring når de flytter på hybel ved studiestart. I de fleste tilfeller er svaret nei. Så lenge studenten har folkeregistrert adresse hjemme hos mor og far, trenger de ikke egen innboforsikring.

Vilkårene varierer noe fra selskap til selskap, men så lenge studenten bor på midlertidig adresse i Norden, er det som oftest ingen tidsbegrensning for hvor lenge foreldrenes innboforsikring kan benyttes. Selv om den unge kjøper egen leilighet, vil de medbrakte eiendelene dekkes av foreldrenes innboforsikring, så lenge den folkeregistrerte adressen ikke endres.

Les mer om vår innboforsikring

Young Living – forsikring for unge

Tryg har en egen forsikringspakke som er tilpasset unge menneskers behov. Innboforsikring for unge er her inkludert. Pakken inneholder også reiseforsikring, ulykkesforsikring og rettshjelp.

Les mer om Young Living

Egen reiseforsikring etter fylte 21 år

Det kan være lurt å ta en helhetlig gjennomgang av hvilke forsikringsbehov studenten har, men husk at når ungdommen har fylt 21 år, er de ikke lengre dekket gjennom foreldrenes reiseforsikring. En helårs reiseforsikring kan da være en god og viktig forsikring for den unge å ha. Denne dekker ikke bare storbyferien og backpacker turen til Thailand. Studenten er også dekket når han eller hun skal på helgetur til hytta eller rett og slett bare sykle til nærbutikken.

Les mer om vår reiseforsikring