1. Tryg Magasinet

Tryg satser på kvinnelige syklister

Tryg er hovedsponsor for Norges Cykleforbund, og har stor tro på kvinnelige syklister. Derfor har selskapet øremerket sponsormidlene til NCF for å satse på jentene!

Det kvinnelige landslaget sykler på landevei

I tillegg til å øremerke det økonomiske bidraget til det kvinnelige landslaget på landeveien, opprettes det et stipend som tildeles seks junior- og ni seniorsyklister. Bidraget skal være med på å styrke opp om satsningen for de beste kvinnelige syklistene.

 

Vi er veldig takknemlige for at Tryg ønsker å satse på jentene. Dette gir jentene er mulighet til å kunne satse enda bedre. Vi ser viktigheten av å gi jentene gode forutsetninger for å satse på sykkelsporten fremover. Vi er glade for at Tryg gjennom sin kvinnesatsing gir muligheter for økt satsning
Sportssjef Hans Falk

Tryg er også svært fornøyde med den nye avtalen

- Det handler om å løfte en gruppe innenfor sykkelsporten som tradisjonelt ikke har fått like mye støtte. I Tryg har vi valgt å satt fokus på kvinnelig lederskap, og da er det naturlig å også ta et løft for kvinnene inn i vår avtale med Norsk Cykleforbund. De har mange flinke unge talenter på landslaget, og det blir spennende å se hvordan vi kan hjelpe unge kvinnelige talenter inn mot OL i 2020, sier Espen Opedal, direktør i Tryg Forsikring Norge.

 

Trenger du sykkelforsikring?

Videoen ovenfor viser norske kvinnelige syklister som sykler samlet på forskjellige veier.