Vi oppdaterer systemene våre. Du kan derfor oppleve noe ustabilitet på Min side, Min bedrift og i vår prisberegner. Vi beklager dette.

  1. Tryg Magasinet

Tryg satser på kvinnelige syklister

Tryg er hovedsponsor for Norges Cykleforbund, og har stor tro på kvinnelige syklister. Derfor har selskapet øremerket sponsormidlene til NCF for å satse på jentene!

Tryg satser på det kvinnelige landslaget på sykkel landevei

I tillegg til å øremerke det økonomiske bidraget til det kvinnelige landslaget på landeveien, opprettes det et stipend som tildeles seks junior- og ni seniorsyklister. Bidraget skal være med på å styrke opp om satsningen for de beste kvinnelige syklistene.

 

Vi er veldig takknemlige for at Tryg ønsker å satse på jentene. Dette gir jentene er mulighet til å kunne satse enda bedre. Vi ser viktigheten av å gi jentene gode forutsetninger for å satse på sykkelsporten fremover. Vi er glade for at Tryg gjennom sin kvinnesatsing gir muligheter for økt satsning
Sportssjef Hans Falk

Tryg er også svært fornøyde med den nye avtalen

- Det handler om å løfte en gruppe innenfor sykkelsporten som tradisjonelt ikke har fått like mye støtte. I Tryg har vi valgt å satt fokus på kvinnelig lederskap, og da er det naturlig å også ta et løft for kvinnene inn i vår avtale med Norsk Cykleforbund. De har mange flinke unge talenter på landslaget, og det blir spennende å se hvordan vi kan hjelpe unge kvinnelige talenter inn mot OL i 2020, sier Espen Opedal, direktør i Tryg Forsikring Norge.

 

Trenger du sykkelforsikring?