Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Tryg Legehjelp svarer om koronasituasjonen

Mange av våre kunder har spørsmål om koronaviruset. Derfor har vi intervjuet Dr. Jan Einar Vaage i Tryg Legehjelp. Han svarer på de vanligste spørsmålene fra kundene i videoen under.

NB! Intervjuet er gjort på videosamtale. Noe av videoen er derfor litt hakkete. Det er nødvendigvis ikke din linje som er utfordringen hvis bildet ikke helt henger sammen med lyden.

Dette er en redigert utgave av intervjuet. Hvis du ønsker å se hele intervjuet, så kan du trykke på linken under.

Hele intervjuet ser du her.

Publisert: 04.08.2020