Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Tryg kjøper Troll forsikring

Oslo, 5. februar 2018: Tryg Forsikring har i dag fått tilslag på 50 prosent av aksjene i Troll Forsikring, og er i ferd med å gi tilbud til de øvrige aksjonærene om kjøp av samtlige aksjer i selskapet.

- Kjøpet er et ledd i å styrke vår markedsposisjon i det østlige Norge. Med kjøpet av Troll oppnår vi ytterligere markedsandeler, sier Espen Opedal, direktør i Tryg Forsikring.

Troll Forsikring har en portefølje på 120 millioner kroner og 12.000 privatkunder. Selskapet har vært i en oppbyggingsfase og har derfor gått med underskudd de siste årene.  - Det er vår vurdering at dette vil bli god forretning for både oss og Troll sine kunder, sier Espen Opedal videre.

Opedal sier at Troll vil bli beholdt som merkevare inntil videre, men at kundene vil bli konvertert over til Trygs produkter.

Det er en god match, og Trolls produktportefølje passer godt inn i Trygs skadeforsikringer. Trolls kunder vil bli godt ivaretatt i Tryg og vil nyte godt av Trygs digitale løsninger og gode skadebehandling.

Kjøpet av Troll vil være en virksomhetsoverdragelse. De 33 medarbeidere i selskapet vil bli ansatt i Tryg.

Trygs oppkjøp av Troll skjer et år etter at Tryg kjøpte OBOS Forsikring, et selskap av omlag samme størrelse. - Vi har hatt suksess med porteføljeutviklingen i OBOS, og har god tro på at vi skal klare det samme med Troll, sier Opedal.

Styreleder Ole Grøterud og direktør i Tryg forsikring, Espen Opedal

Styreleder Ole Grøterud i Troll sier: - Vi er sikre på at Tryg vil ivareta våre kunder på en best mulig måte, og vi er også glade for at de ansatte blir ivaretatt. Vi har hatt et godt konsept i Troll, men har ikke klart å oppnå tilstrekkelig volum og derav lønnsomhet. For oss er derfor salg av virksomheten en god løsning for både kunder og aksjonærer.

Trygs kjøp av Troll forutsetter godkjennelse fra Finanstilsynet i Norge og i Danmark, Konkurransetilsynet og at 90% av aksjonærene aksepterer tilbudet.

For ytterligere kommentarer, kontakt:

  • Espen Opedal, direktør for Tryg Forsikring i Norge, tlf 476 09 599
  • Ole Grøterud, styreleder Troll Forsikring, tlf 906 89 748
  • Ole Irgens, kommunikasjonssjef Tryg Forsikring, tlf 90 09 44 09