Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

 1. Tryg Magasinet

Stenge ned kontoret? Dette må du tenke på

Er din bedrift så rammet av korona-epidemien at dere må innskrenke driften eller kanskje stenge dørene? Dette kan være en krevende prosess, derfor har vi samlet noen gode råd til deg som du bør tenke på.  

Tomme lokaler

Senest i dag kunne vi lese i Bergens Tidende at butikker i sentrum må stenge fordi gatene er tomme. Vi står midt oppe i en ekstraordinær situasjon, og mange små og store bedriften kjenner på en økonomisk uro. Enkelte bedrifter innskrenker driften, og andre må stenge helt ned.

Tryg og vår samarbeidspartner NOKAS har laget en liste med ti ting å tenke på før du stenger dørene.

 1. Steng dørene skikkelig. Sørg for at hoveddør og vinduer er stengt og sikret og at eventuell innbruddsalarm er slått på og i drift.
 2. Sjekk at brannalarmer er slått på og i drift og at sprinkleranlegg er i driftssikker stand.
 3. Aktiver innbruddsalarm. Har du et alarmsystem tilkoblet alarmstasjon - informer dem om spesielle forhold som følge av situasjonen.
 4. Steng stoppekran inn i bygning.
 5. Sørg for å holde bygning tilstrekkelig oppvarmet for å unngå frostskader.
 6. Hold alle branndører lukket.
 7. Hold daglig tilsyn med bedriften.
 8. Rydd unna lett omsettelige varer og dyrt produksjonsutstyr, eller gjør det lite tilgjengelig.
 9. Fjern varer som snart går ut på dato fra kjølerom og kjøleskap.
 10. Ta inn post og aviser.

 

Når oppstår de største skadene?

Bygning, produksjonsutstyr og varelager representerer store verdier. Trygs erfaring er at de fleste skader oppstår når virksomheten står ubevoktet.

I disse tider er det lite folk utendørs og lettere for kriminelle som vil operere ubemerket. Tryg oppfordrer alle til å holde lokalene godt sikret, gjøre lett omsettelige varer mer utilgjengelig og opprettholde avtaler om innbruddsalarm.