Våre kunder har problemer med å nå oss på telefon. Vi jobber med å løse saken, og anbefaler i mellomtiden at du benytter chat for å kontakte oss. Vi beklager så mye!

  1. Tryg Magasinet

Gratis webinar til alle bedriftskunder

lifekeys gratis seminar

Vår samarbeidspartner Lifekeys tilbyr online psykologhjelp. I tiden som kommer tilbyr de live-webinarer om temaene Håndtering av bekymringer for coronaviruset og Hvordan lykkes med å jobbe hjemmefra.

Situasjonen rundt koronavirus kan skape stress og frykt hos mange, både for seg selv og sin nærmeste familie.  Du kan ikke kontrollere viruset, men du kan kontrollere dine tanker og atferdsmønstre.

Webinaret kan hjelpe til å fokusere på hvordan du kan forholde deg fornuftig til situasjonen, og få forståelse av hvorfor vi blir stresset. Onlinepsykologene vil vise verktøy for å håndtere stress og bekymringer, samt gode daglige rutiner og vaner.

Frem til påske (t.o.m. 3. april) gir Tryg alle sine bedriftskunders ansatte med familie gratis tilgang til webinarene hos Lifekeys.

Webinarene kjøres kl. 12 både på hverdager og i helgene, på norsk og engelsk. Man kan kommunisere direkte med onlinepsykologen samt velge å være anonym hvis en vil.

 

Påmelding til kurs