Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Få inntil 50 % ungdomsbonus

Barn av foreldre med bilforsikring i Tryg kan få inntil 50 % startbonus. Bonusen opparbeides når barnet er registrert som bruker av foreldrenes bil, og det ikke oppstår bonusreduserende skader på bilen.

En datter klemmer sin mor ved siden av en bil. Moren holder et L-skilt i hånden.

Når barnet får ungdomsbonus, består denne av 40 % startbonus og 10 % ekstra ungdomsbonus, til sammen 50 % bonus på bilforsikringen. Barnet kan ikke få høyere bonus enn det barnet selv kunne tjent opp med egen bil. Ved skade regnes kun skadefrie år etter siste bonusreduserende skade på bilen, uavhengig av fører.

Forutsetninger for ungdomsbonus

  • Barnet har kjørt foreldres bil jevnlig og uten skader siste år.
  • Foreldre har løpende avtale i Tryg, og har hatt avtale i Tryg i perioden bonus opparbeides.
  • Fører under 23 år har vært registrert på bilforsikringen.
  • Barnet forsikrer bil for første gang og har ikke har startet egen bonusopptjening.

Registrer fører under 23 år

Logg inn på Min side og legg til fører under 23 år på bilforsikringen, slik at sønnen eller datteren din kan få ungdomsbonus.

Logg inn på Min side