Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Eldbjørg er nattens bestemor

I en alder av 82, fikk hun møte byen sin fra en annen side. Eldbjørg mener det er behov for en trygg bestemor-arm i Trondheims gater etter at lysene er slukket.


 

- Fra en lys og litt saktmodig by fullt av hverdagsmennesker og deres gjøremål, er det som å slå på en bryter når mørket faller. Plutselig er det støy, larm og uro over alt. Hverdagsmenneskene bærer på skjebner som ikke synes i dagslys. Det er i mørket de kommer frem.

Eldbjørg hadde kjent Trondheims gater i over 80 år før hun bestemte seg for å gå natteravn. Hun ville hjelpe andre, og skjønte fort at hjelpen var nødvendig. Hjelpen fra de mange nattevandrerne i gult og blått, som beveger seg rundt som små lys i de sorte kveldene og nettene.

- Jeg har møtt dem alle. Hun med kjærlighetssorg, han med skilte foreldre. De som gruer seg til eksamen, den venneløse, hun som har mistet noen, han som har mistet alt. Jeg er nok blitt sett på som en bestemor de kan finne trygghet hos. De får en klem, gode ord, et teppe, litt vann.

Noen har det verre. De må kanskje ha legehjelp, andre må reddes fra å drukne i sitt eget oppkast. Mange trenger noen som kan kjøre dem hjem.

- Eldbjørg ringer, snakker med vektere, med politi, legevakten. Ved sitt nærvær kan hun endre skjebner.

83 år og nybakt filmstjerne

Engasjementet til Eldbjørg og alle andre natteravner betyr mye for oss. Vi ville hylle dem og fortelle om den viktige jobben de gjør. Eldbjørg mente at hun var for gammel til å si nei da vi spurte om hun ville være med i filmen vår om Natteravnene.

Les mer om Natteravnene her

Opplev ekte trygghet