Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Disse er nominert til Norges Hyggeligste Håndverker

Tryg er stolt sponsor av Norges Hyggeligste Håndverker og allerede den første uken har vi flere kunder som har blitt nominert.

Håndverker

Vi heier naturligvis på våre kunder og her kan du lese mer om de nominerte. Vår første nominerte er Jens H. Nilssen som er daglig leder i Yeswood.

Hva betyr det for deg å bli nominert?

Jens - yeaswoodDet betyr mye. Jeg legger mye av sjelen i jobben og kundene. Det føles godt å få en slik oppmerksomhet og omtanke, sier Nilssen. 

Ble du overrasket over nominasjonen?

- Jeg var blant finalistene i fjor, så hadde et håp og tro på at jeg muligens ble nominert i år også. Det varmer i alle fall like godt som i fjor.

Kan du fortelle litt om bedriften din?

- Vi driver et møbel- og interiørsnekker verksted. Der heltre, gjenbruk, redesign og fiksing av møbler står i fokus. Det viktigste for Yeswood er å ha lidenskap for treverk og hvor dette kommer fra.

Hvorfor valgte du å bli Håndverker?

- Jeg har så lenge jeg kan huske likt å jobbe med hendene. Jeg har for lite ro i rumpa til å sitte for lenge, så dette yrket passer meg best.

Hva er det som driver deg? 

Lidenskapen er mitt drivstoff og treverk har mitt hjerte.

Hva er det beste med jobben din?

- Friheten til å få bruke kreativiteten, kundene mine og alt treverket jeg får jobbe og kose meg med hver eneste dag.

Min drøm siden jeg var barn

Vår andre nominerte kunde er Markus Bartz i Unikt Hjem AS. Han sier at det å jobbe som håndverker har vært en barndomsdrøm.  

Hva betyr det for deg å bli nominert?

unikt hjem- Jeg har alltid prioriterer å utføre en glimrende jobb. Det å ha en god tone med kundene er viktig, da blir alt automatisk mye hyggeligere. Jeg ser på nominasjonen som et bevis på at jeg har gjort en god jobb.

Ble du overrasket over nominasjonen?

- Ja, veldig overrasket. Har fått mye telefoner og oppmerksomhet på grunn av dette.

Kan du fortelle litt om bedriften din?

- Unikt Hjem er en malerbedrift som har spesialisert seg på unike ting i bransjen som Sparkel-teknikk og microsement.

Hvorfor valgte du å bli Håndverker?

Jeg liker veldig godt å jobbe i håndverkebransjen, dette har vært min drøm siden jeg var barn. 

Hva er det beste med jobben din?

- Å jobbe ute i frisk luft og være fleksibel. Jobben er veldig varierende. Kunne ikke tenke meg å sitte inne på et kontor.

Hva er det som driver deg? Kjekkeste med jobben?

- Malearbeid, tapetsering Sparkel-teknikk. Kjekkeste med jobben er som sagt å være fleksibel og jobber ikke så monotont.