1. Tryg Magasinet

Derfor bør du forsikre kjæledyret ditt

Nordmenn har til sammen over 560.000 hunder og rundt 750.000 katter som kjæledyr. Færre enn 2 av 10 av disse er forsikret, noe som betyr mye uventede utgifter til veterinær. Nå tar Trygs dyreforsikringer steget inn i den digitale verden, og inkluderer videosamtaler med veterinær via FirstVet uten ekstra kostnad.

Katt og hund holdes av en dyrlege

Langt flere hundeeiere enn katteeiere forsikrer kjæledyret sitt. Grunnen er kanskje at en hund ofte er langt mer kostbar å kjøpe enn en katt. Men det mange ikke tenker på er at et dyrlegebesøk koster like mye uansett om du har katt eller hund.

Kjæledyrene våre blir fort en del av familien. Mens vi tobeinte har tilgang på offentlige helsetjenester hvis vi skulle bli syke eller skadet, har ikke kjæledyrene våre et tilsvarende tilbud. Et lengre sykdomsforløp eller en plutselig skade kan fort bli svært kostbart, og for noen kan dette bety forskjellen mellom liv og død. Nettopp derfor bør du ha en forsikring.

En behandlingsforsikring til katten eller hunden din kan spare deg for mye penger, og den kan også gi et lengre og bedre liv. En forsikring er derfor den aller beste godbiten du kan gi din firbeinte bestevenn.
 

Ikke bare for rasekatter og rasehunder

Mange tenker fremdeles at forsikring er noe man kjøper til særlig dyre hunder eller rasekatter. Men slik bør det ikke være. Et veterinærbesøk koster like mye om du har en katt som du har fått gratis eller om du har en hund som koster mange tusen. Derfor er en forsikring som dekker veterinærutgifter det mest grunnleggende man bør ha til sine firbeinte familiemedlemmer.

I tillegg anbefaler vi dekningen død/blir borte, som er en livsforsikring for dyret ditt. Da får man en engangsutbetaling hvis hunden eller katten din blir borte eller dør på grunn av sykdom eller skade.
 

NYHET: FirstVet inkludert i vår behandlingsforsikring

En rask sjekk viser at en første konsultasjon hos dyrlege fort kan koste over tusen kroner – og det er før eventuell behandling, undersøkelser, resept eller inngrep.

Med forsikring for hund, katt eller hest i Tryg vil du kunne snakke med dyrlege via video på telefonen eller nettbrettet ditt uten at det koster deg noe ekstra. Med andre ord kan du gjerne spare inn igjen det forsikringen koster ved å slippe å reise til dyrlegen hvis du har mistanke om sykdom eller skade på kjæledyret ditt. Det er både enkelt, raskt og trygt.

FirstVet er inkludert når du har behandlingsforsikring for hund, katt eller hest i Tryg.

Les mer om FirstVet her.