Vi oppdaterer systemene våre
Du kan derfor oppleve noe ustabilitet på Min bedrift, ved melding av skade og kjøp av forsikringer på nett. Vi beklager dette og ber deg prøve igjen senere.

Jente i bunad

Gratis bunadsforsikring til deg som er KNBF-medlem!

Har du forsikret det kjæreste plagget du eier? Mai er høysesong for bruk av bunad, men også mange andre nasjonaldrakter. Rifter i skjorten eller skjørtet, tapt arvesølv, svimerker og ketchupflekker er vanlige skader som kan bli kostbare.

Som KNBF-medlem får du gratis bunadsforsikring fra Tryg som varer ut hele mai 2022. Den dekker opptil 50 000 kroner, og har en egenandel på kun 1000 kroner dersom du må ta i bruk forsikringen. Bunadsforsikringen til Tryg dekker nasjonaldrakter fra alle verdens land.

Bestill gratis bunadsforsikring

*Ved å sende inn skjemaet, samtykker jeg til at Tryg Forsikring kan ringe eller sende epost for informasjon om andre forsikringer de tilbyr KNBF-medlemmer, en gang innen de neste 12 mnd. For dette formål kan Tryg oppbevare min kontaktinformasjon (navn, telefonnummer og e-postadresse). Etter kontakt, som ikke resulterer i kjøp av forsikring, vil kontaktinformasjonen bli slettet hos Tryg.

Her kan du finne vilkår for gratis Bunadsforsikring