Vi oppdaterer systemene våre
Det er derfor ikke mulig å kjøpe forskring via nett for øyeblikket. Vi beklager dette.

Om «Trygg på reise»

«Trygg på reise» er tenkt som en hjelpende hånd for deg som er ute og reiser – slik at du kan føle deg litt tryggere om du skulle ha behov for hjelp.

Har du reiseforsikringen din hos Tryg, kan du naturligvis også ringe eller skrive til oss for å få hjelp.

Vi gjør vårt beste for å hjelpe

Vi har arbeidet mye med innholdet i app-en, men må likevel ta forbehold om at vi kan ha gjort feil eller at noe har endret seg siden siste oppdatering av app-en. Vi kan ikke påta oss ansvaret for direkte eller indirekte konsekvenser og skader som følge av dine valg ved bruk av app-en.

Adresser på politistasjoner verden over leveres av Google. Tryg kan ikke stå inne for at data i alle tilfeller er korrekte.

Nøyaktigheten av GPS-posisjonen i denne app-en avhenger av din mobiltelefon. All bruk av posisjonering vil bli belastet som vanlig av din telefonoperatør.

Har du reiseforsikringen din hos Tryg, kan du se rettighetene dine og vilkårene på Min side – eller du kan ringe til oss. Vi gjør oppmerksom på at det er den til enhver tid gjeldende forsikringsavtalen, med både generelle og individuelle begrensninger, som er avgjørende for hva Tryg dekker. Opplysningene i app-en er kun ment som en generell oversikt.

Har du noen ideer om hvordan vi kan gjøre app-en bedre, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på web@tryg.no

Vi passer på dine personopplysninger

De personlige opplysningene som du legger inn i app-en, er beskyttet både gjennom et selvvalgt passord og 128 bits kryptering. Dataene dine ligger utelukkende i telefonminnet. Vi verken lagrer eller får adgang til dataene dine og vet heller ikke passordet ditt. Av samme grunn finnes det heller ikke en glemt passord-funksjon.

Skulle telefonen din bli stjålet, har Tryg altså beskyttet dataene dine så godt som det er mulig med dagens teknologi. Innlegging og oppbevaring av opplysninger i app-en er ditt personlige valg, og Tryg kan ikke holdes ansvarlig for andres uberettigede adgang til eller bruk av opplysningene dine.