Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

OBOS Forsikring for reise, innbo og ulykke

OBOS Forsikringspakke

Vi har samlet tre viktige forsikringer som de aller fleste trenger. Her får du Trygs beste forsikringer for reise, innbo og familieulykke. Kjøp pakken med noen få tastetrykk!

Sjekk pris og kjøp

OBOS Forsikringspakke – medlemsrabatter og fordeler

Med OBOS Forsikringspakke får du minimum 13 % rabatt på både familieulykke- og reiseforsikringen. Innboforsikringen har allerede en fast, lav pris for alle OBOS-medlemmer. Kjøper du flere forsikringer hos oss, får du opptil 23 % i samlerabatt. OBOS Forsikringspakke gir deg dessuten tilgang til en rekke fordeler, som gir ekstra trygghet for deg og familien. 

Kjøp OBOS Forsikringspakke

Se flere av dine OBOS medlemsfordeler

 

Inkludert i OBOS Forsikringspakke:

Rød bakgrunn

Fordeler som skaper trygghet

Når du kjøper OBOS Forsikringspakke får du tilgang til en rekke fordeler, som bidrar til en tryggere hverdag:

  • Tryg Legehjelp - Snakk med erfarne norske leger og sykepleiere 365 dager i året. Tjenesten kan også benyttes av ektefelle og barn.
  • Tryg Bolighjelp - Har du spørsmål og vedlikehold, skadeforebygging eller utbygging av boligen din? Ring Tryg Bolighjelp og få råd fra fagpersoner med byggeteknisk bakgrunn.
  • Tryg Omsorg - Livet viser seg ikke alltid fra sin lyse side. Tryg Omsorg gir deg psykologisk førstehjelp ved personlig krise, hvis barnet ditt blir mobbet eller for å forebygge samlivsbrudd.
  • Tryg ID - Få hjelp dersom du mistenker ID-tyveri, eller hvis opplever at bilder eller profiler blir misbrukt på sosiale medier.
Kjøp OBOS Forsikringspakke