Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Falske e-poster fra Tryg

Det sirkulerer nå falske e-poster som ser ut til å være fra Tryg.

Budskapet er at mottakeren av e-posten har penger til gode hos oss. Disse e-postene er IKKE fra Tryg. Dersom du har mottatt en slik melding, må du ignorere den eller slette den.

Du må under ingen omstendighet klikke på linker eller gi fra deg kort- eller kontoopplysninger. E-postene er sendt fra svindlere som misbruker Trygs merkevare for å begå økonomisk kriminalitet.

Har du spørsmål til dette, kan du ringe Tryg på 915 04 040