Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Livbøye på en kai

Meglernytt 04/22

Kjære samarbeidspartner,

Da er endelig 1.april passert, og Tryg og Codan er ett selskap. Dette har vi, fra både Tryg og Codan, sett frem til i mange måneder. Som dere jo kjenner til, startet vi overføringen av meglede kunder fra Codan til Tryg med hovedforfall fra 01.01.2022.

Vi kan nå meddele at vi er tilnærmet ferdig med utstedelse av forsikringsavtaler for kunder med forfall i januar, februar og mars. Dessverre har noen av dere opplevd at enkelte kunder har vært forsinket.

Vi er veldig takknemlige for den tålmodigheten og vennlighet dere har vist oss i en krevende periode. Ajouriteten vil bli vesentlig bedre fremover.

Den 1.april flyttet alle nye kollegaer fra Megleravdelingen i Codan sammen med oss i Tryg på Lysaker. Vi blir et betydelig større miljø og har ambisjoner om videre vekst og utvikling innenfor meglersegmentet. Vi gleder oss til veien videre sammen med dere.

Dine tidligere kontaktpersoner i Codan har fått nye mailadresser, men vil også være tilgjengelige på tidligere mailadresser.

Alle kunder som kjøper transportforsikring får med vilkår BTRYC014 – Sanksjonsklausul. Vilkåret sier at Tryg ikke kan foreta noen utbetalinger dersom Tryg kommer i konflikt med internasjonale sanksjoner. I forbindelse med sanksjonene mot Russland betyr det i praksis at vi ikke vil foreta noen form for utbetalinger til russiske interesser.

De nye mailadressene er som følger:

Meglersjef Nasjonale kunder, Hege Skeisvoll.
Mail: hege.skeisvoll@tryg.no
Tlf: 94 52 46 44

Porteføljeforvaltere

Eva Aas:
eva.aas@tryg.no

Daniel Zamora:
daniel.zamora@tryg.no

Mette Godborg:
mette.godborg@tryg.no

Semsa Brackovic:
semsa.brackovic@tryg.no

Servicehenvendelser på meglede kunder sendes som tidligere til meglerservice@tryg.no.

Vi har gleden av å informere om at vi har ansatt en ny KAM i Megleravdelingen fra 1. juli. Hun heter Liv Anita Mikkelborg Skjelsbæk, og jobber i dag som KAM i Megleravdelingen i IF. Vi er veldig fornøyd med å få Liv Anita med på laget hos oss, og vi er sikre på at hun kommer til å bli en positiv bidragsyter i vårt samarbeid med dere.

 

Med vennlig hilsen
Håvard Stokke
Direktør Megler, Tryg Norge