Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

KAMPANJE

Hjemmekontorforsikring

Tror du hjemmekontor påvirker bedriftens forsikringer? Vi har satt sammen en forsikringspakke for deg og dine ansatte som sitter på hjemmekontor.

Be om tilbud

Kan hjemmekontor påvirke bedriftens forsikringer?

Nå er det snart ett år siden korona for alvor gjorde sin inntreden i Norge, og for mange bedrifter har dette ført til en ny arbeidshverdag som skiller mindre mellom privat og arbeid når jobben utføres på hjemmekontor.

Ny hverdag, nye utfordringer 

For de yrkesgruppene som arbeider hjemme ser vi en økning i belastningsskader. Ergonomien og utstyret hjemme er kanskje ikke like godt tilpasset som på kontoret. Vonde skuldre, nakke og rygg er typiske problemer som melder seg. En undersøkelse fra opinion viser at hele 1 av 4 nordmenn melder om har fått rygg- og nakkesmerter under pandemien. Mange synes også hverdagskabalen er krevende og tankene kan bli tunge når man er alene døgnet rundt.

Derfor vil vi anbefale din bedrift Hjemmekontorpakken Liten eller Stor avhengig av dine ansattes behov. Begge pakkene inneholder Online Psykolog tjeneste som er en lavterskel psykologtjeneste som ikke krever henvisning fra lege. Hjemmekontorpakke Stor inneholder fysikalske behandlinger slik at dine medarbeidere kommer raskt til enten fysioterapeut eller kiropraktor for behandling ved belastningsskadene på hjemmekontor.

Arbeidsgivers ansvar

Vil yrkesskadeforsikringen gjelde om medarbeideren din ramler i trappen med en vaskebalje med klær? Eller hva om du bare skal «rett på butikken»? Yrkesskadeforsikring dekker skader som skjer på arbeidsstedet, i arbeidstiden, i arbeid. Grensene for hva som er arbeid, og hva som er private gjøremål, viskes ut på hjemmekontor. Derfor anbefaler vi din bedrift å ha fritidsulykkesforsikring i tillegg til lovpålagt yrkesskadeforsikring, så slipper du å bekymre deg for om dine ansatte er dekket for ulykker på hjemmekontor.

Forsikring for hjemmekontoret

Vi har satt sammen to ulike pakker for deg med mange ansatte på hjemmekontor. Pakkene bygger på ordinær lovpålagt yrkesskadeforsikring i bunn kombinert med fritidsulykkesforsikring. Så kan du velge mellom Liten eller Stor avhengig av ditt behov.

 

 

Hjemmekontorpakke Liten

Med Hjemmekontorpakke Liten vil dine ansatte være dekket for ulykker på arbeid og fritid, dine ansatte får et lavterskel tilbud på online psykolog.

Anbefalt

Hjemmekontorpakke Stor

Med Hjemmekontorpakke Stor får du også inkludert behandlingsforsikring som gir rask behandling ved sykdom eller ulykke, i tillegg er fysikalsk behandling inkludert.

Online legetjeneste tilgjengelig 24/7. Ansattes familie også omfattet.
neija
Dekker dine ansatte for behandling på private sykehus og klinikker. Omfatter fysikalske behandlinger og psykolog. Garantitid 10 dager.
neija
Online psykologtjenesten inkluderer 4 konsultasjoner og/eller kurs. Ansattes familie også omfattet.
jaja
Dekker dine ansatte utenfor arbeid og utenfor arbeidstid.
jaja
Lovpålagt forsikring dekker dine ansatte i arbeidstid på arbeidssted.
jaja
Psykologisk førstehjelp gir deg ti timers gratis psykolog i forskjellige livssituasjoner. Det kan være alt fra uventet dødsfall i nær relasjon til samlivsbrudd.
jaja

*Kundefordel for nye kunder med Hjemmekontorpakken Liten får Tryg Legehjelp til alle ansatte i 4 måneder dersom du logger deg inn på Min Bedrift. 

Under ser to priseksempler på Hjemmekontorpakkene. Prisen på behandling-, fritidsulykke- og yrkesskadeforsikring avhenger for eksempel av hvilken bransje du opererer i og alder på dine ansatte. Priseksemplene er uten rabatt. Prisen i Hjemmekontorpakke Stor tar utgangspunkt i 12 fysikalske behandlinger for ansatte med 200 kr egenandel. 

Priseksempel Hjemmekontorpakke Stor:
Annonse -og reklamevirksomhet, 1 ansatt, født 1990 
Pris per måned: 539,-  (Årspris 6471,-)

Priseksempel Hjemmekontorpakken Liten:
Konsulentvirksomhet, 1 ansatt, født 1980 
Pris per måned: 226,-  (Årspris 2707,-) 

I tillegg kommer grunnrisiko på 49 kr måned (590 kr i året). Grunnrisikoen betales i sin helhet på første termin.

Hjemmekontorforsikring

(klikk for større)

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt en av våre dyktige rådgivere så tar vi en uforpliktende gjennomgang av din bedrifts situasjon på hjemmekontor og gir deg et konkret tilbud.

Be om tilbud