Våre kunder har problemer med å nå oss på telefon. Vi jobber med å løse saken, og anbefaler i mellomtiden at du benytter chat for å kontakte oss. Vi beklager så mye!

Bytte forsikringsselskap?

Vurderer du å bytte forsikringsselskap? Vi hjelper deg. Sammenlign og sjekk pris på forsikring hos oss.

Tryg er blant Norges ledende forsikringsselskap, og kan tilby gode avtaler både for private og bedrifter.

Tryg er et forsikringsselskap med om lag to millioner privatkunder og mer enn 100 000 bedriftskunder i Norden. Samler du forsikringene hos oss får du tilgang til fordelsprogrammet Tryg Pluss som gir både rabatter og andre fordeler.

Hvordan bytter jeg forsikringsselskap?

Forsikringsavtaleloven gir deg rett til å bytte forsikringsselskap med én måneds varsel til ditt nåværende forsikringsselskap. Kontakt oss på 915 04040 eller legg igjen nummeret ditt her, så ringer vi deg opp igjen – gratis og uforpliktende.

Forsikring er Trygghet

Som forsikringsselskap er vår misjon er å tilby trygghet ved å levere effektive tjenester i skadeforsikring. Med forsikringsekspertise og god markedsforståelse leveres tjenestene av Tryg og samarbeidspartnere til kunder som er opptatt av å ta vare på menneskelige og materielle verdier.

Sammenlign forsikring og sjekk pris!

Det kan være vanskelig å orientere seg i jungelen av ulike forsikringer og forsikringsselskap. Sjekk hva som passer best og beregn pris i vår forsikringskalkulator.