Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Forsikringsselskap i Norge

Tryg tilbyr trygghet til privatpersoner og næringsliv i Norge, Danmark og Sverige. Vi har 300 års erfaring og er i dag Nordens nest største forsikringsselskap for skadeforsikringer.

I Norge har vi om lag 1000 ansatte. Sammen jobber vi for en tryggere og enklere hverdag for kundene våre. Som kunde hos oss kan du føle deg trygg på at de verdiene som er viktigst for deg er godt sikret.

Hver dag sikrer våre 4000 medarbeidere trygghet og verdi for mer enn 4 millioner kunder.

Vil du bytte forsikringsselskap i Norge?

Forsikringsavtaleloven gir deg rett til å bytte forsikringsselskap med én måneds varsel til ditt nåværende forsikringsselskap.

Sjekk pris og kjøp

Få et tilbud på forsikring
 

Beste forsikringsselskap for mennesker og dyr

Beste forsikringsselskap - illustrasjon av en terning som er landet på seks

Vår helseforsikring og dyreforsikring er begge blitt kåret til Norges beste!

Se hvorfor Tryg ble best i test.
 

Best i test på rådgivning

Kundeserviceprisen 2020 kåret våre kundebehandlere til de beste i klassen for forsikring. Våre rådgivere ligger helt på topp i kategoriene interesse, kommunikasjon og kompetanse. Totalt i kåringen er vi blant topp tre blant forsikringsselskapene. Undersøkelsen utføres hvert år av SeeYou.

Chat med oss.
 

Forsikring for bedrifter

Kontakt kundeservice for bedrift her.